Balfolk met Fyndus op 22 december 2023

Tickets

We hebben ervoor gekozen om verschillende soorten tickets aan te bieden voor onze bals. Naast het gewone standaard ticket is er ook een studententicket aan gereduceerde prijs bij vertoon van de studentenkaart, en een "support ticket" die onze organisatie helpt om in de toekomst meer bals te kunnen organiseren en om de artiesten een eerlijke verloning te geven.

Naast een support ticket is er nog een andere manier om ons te ondersteunen: zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van dit bal en hen dan ook te overtuigen om mee te komen naar dit hopelijk fantastisch folk dansfeest.

Voor deze editie van het bal werkt de voorverkoop via overschrijving. Je duidt aan hoeveel tickets je wilt en voor wie deze zijn, en wij sturen je een e-mail ter bevestiging wanneer we de overschrijving ontvangen hebben. Het duurt soms even voordat een overschrijving door de bank en door ons verwerkt is, dus het kan een paar dagen duren voor je deze ontvangt. Bij vragen of problemen kan je ons altijd contacteren via Facebook of door een e-mail te sturen naar balhallafolk@gmail.com. Als we de betaling niet binnen de 5 dagen of voor ontvangen, wordt je bestelling en je tickets geannuleerd. In het geval de betaling voor een geannuleerd ticket alsnog laattijdig toekomt, storten we deze terug.

Aan de kassa werken we met een namenlijst, dus je hoeft geen tickets mee te nemen naar het bal. Tickets kunnen niet worden terugbetaald als je niet naar het bal kan komen, maar je mag tickets wel doorgeven aan anderen. Hiervoor dien je ons op de hoogte te brengen via e-mail.

De voorverkoop eindigt op . Dit laat ons toe alle overschrijvingen op tijd te ontvangen.

Natuurlijk is het ook mogelijk aan de kassa te betalen indien tickets nog niet uitverkocht zijn tijdens de voorverkoop.

Standaard: €11,00

Aan de kassa: €12,00

Student: €10,00

Aan de kassa: €11,00
Voor studenten

Support: €15,00

Aan de kassa: €15,00
Als je ons wil ondersteunen
Het e-mailadres waarnaar we een bevestiging van je bestelling sturen
Te betalen
0 x Standaard
€ 0,00
0 x Student
€ 0,00
0 x Support
€ 0,00
Totaal
€ 0,00