Balfolk met Tout Bout d'Chants

Op het volgende bal van Balhalla ontvangen we Tout Bout d'Chants, die ongetwijfeld voor een fantastische dansavond zullen zorgen.

Woensdag 18 oktober zijn jullie welkom in het Paulus huis te Gent (Patijntjestraat 27), gelegen op 5 minuten wandelen van het station Gent-Sint-Pieters.

We vliegen er vroeg in en starten om 19:00 uur met een dansinitiatie, gevolgd door het bal met Tout Bout d'Chants van 20:00 uur tot 22:00 uur. Daarna sluiten we af met een dansbare jam. De beoogde eindtijd is 23:00 uur, een redelijk uur om nog de trein terug naar huis te nemen of voor wie de volgende dag weer vroeg uit de veren moet.

Balhalla is een groep vrienden die houden van balfolk dansen, en daar graag meer mogelijkheden voor willen creëren in Gent. Met jullie aanwezigheid kunnen we hopelijk nog vele bals organiseren!

Aankomende bals

  1. Ëa
  2. Fyndus

Praktische informatie

Wanneer
Waar
Paulus huis
Patijntjestraat 27
9000 Gent
toon op Google Maps
Prijs
Voorverkoop Aan de kassa
Standaard € 11,00 € 12,00
Student € 10,00 € 11,00
Support € 15,00 € 15,00
Programma
  1. Deuren open
  2. Initiatie
  3. Bal met Tout Bout d'Chants
  4. Jam
  5. Einde

Tout Bout d'Chants

Tout Bout d'Chants

Tout Bout d'Chants biedt je een gezongen bal, met mix van poëzie, energie, humor en zachtheid.

Het verankert zijn wortels in traditionele liederen, waagt zich tussen de grote dichters van het Franse lied en onderstreept zijn woorden met enkele Waalse woorden.

Nummers om op te dansen, maar niet alleen dat! Verhalen, gedachten, vriendelijke woorden om in je oor te glippen en in je voetsporen te laten.

Tickets

We hebben ervoor gekozen om verschillende soorten tickets aan te bieden voor onze bals. Naast het gewone standaard ticket is er ook een studententicket aan gereduceerde prijs bij vertoon van de studentenkaart, en een "support ticket" die onze organisatie helpt om in de toekomst meer bals te kunnen organiseren en om de artiesten een eerlijke verloning te geven.

Naast een support ticket is er nog een andere manier om ons te ondersteunen: zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van dit bal en hen dan ook te overtuigen om mee te komen naar dit hopelijk fantastisch folk dansfeest.

De voorverkoop eindigt op . Dit laat ons toe alle overschrijvingen op tijd te ontvangen.

Natuurlijk is het ook mogelijk aan de kassa te betalen indien tickets nog niet uitverkocht zijn tijdens de voorverkoop.