Balfolk met Airboxes

Op het volgende bal van Balhalla ontvangen we Airboxes, die ongetwijfeld voor een fantastische dansavond zorgt.

Op donderdag 26 januari zijn jullie welkom in het Paulus huis in Gent (Patijntjestraat 27), gelegen op 5 minuten wandelen van station Gent-Sint-Pieters.

We vliegen er vroeg in en starten om 19:00 uur met een initiatie, gevolgd door het bal met Airboxes om 20:00 uur. Daarna sluiten we af met een dansbare jam. De beoogde eindtijd is 23:00 uur, een redelijk uur om nog de trein terug naar huis te nemen of voor wie de volgende dag weer vroeg uit de veren moet.

Balhalla is een groep vrienden die houden van balfolk dansen, en daar graag meer mogelijkheden voor willen creëren in Gent. Met jullie aanwezigheid kunnen we hopelijk nog vele bals organiseren!

Aankomende bals

  1. Bal

Praktische informatie

Wanneer
Waar
Paulus huis
Patijntjestraat 27
9000 Gent
toon op Google Maps
Prijs
Voorverkoop Aan de kassa
Standaard € 11,00 € 12,00
Student € 10,00 € 11,00
Support € 15,00 € 15,00
Programma
  1. Deuren open
  2. Initiatie
  3. Bal met Airboxes
  4. Jam
  5. Einde

Airboxes

Airboxes

Airboxes staat voor aanstekelijke dansmuziek gebracht door het duo Bert Leemans en Guus Herremans op chromatisch en diatonisch accordeon.

Bert (chromatisch) en Guus (diatonisch) zijn perfect op elkaar ingespeeld, de klanken van hun instrumenten smelten samen bij alles wat ze spelen en nemen je mee naar een magische wereld.

Airboxes speelt enkel eigen werk. Hun afwisselend intieme solo's en klankkleurrijk samenspel zorgen voor een allesomvattend geheel.

Airboxes zijn twee mannen, twee accordeons, één verhaal.

Tickets

We hebben ervoor gekozen om verschillende soorten tickets aan te bieden voor onze bals. Naast het gewone standaard ticket is er ook een studententicket aan gereduceerde prijs bij vertoon van de studentenkaart, en een “support ticket” die onze organisatie helpt om in de toekomst meer bals te kunnen organiseren en om de artiesten een eerlijke verloning te geven.

Naast een support ticket is er nog een andere manier om ons te ondersteunen: zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van dit bal en hen dan ook te overtuigen om mee te komen naar dit hopelijk fantastisch folk dansfeest.

De voorverkoop is afgelopen.

Er zijn nog tickets te koop aan de kassa.