Balfolk met Fyndus

Op het tweede kerstbal van Balhalla ontvangen we Fyndus, die ongetwijfeld voor een fantastische dansavond zullen zorgen.

Vrijdag 22 december zijn jullie welkom in het Paulus huis te Gent (Patijntjestraat 27), gelegen op 5 minuten wandelen van het station Gent-Sint-Pieters.

We vliegen er vroeg in en starten om 19:00 uur met een dansinitiatie, gevolgd door het bal met Fyndus van 20:00 uur tot 22:00 uur. Daarna sluiten we af met een dansbare jam. De beoogde eindtijd is 23:00 uur, een redelijk uur om nog de trein terug naar huis te nemen of voor wie de volgende dag weer vroeg uit de veren moet.

Balhalla is een groep vrienden die houden van balfolk dansen, en daar graag meer mogelijkheden voor willen creëren in Gent. Met jullie aanwezigheid kunnen we hopelijk nog vele bals organiseren!

Aankomende bals

  1. Nog aan te kondigen
  2. Duo du Balcon
  3. Balbuzar
  4. Decombel - van mierlo

Praktische informatie

Wanneer
Waar
Paulus huis
Patijntjestraat 27
9000 Gent
toon op Google Maps
Prijs
Voorverkoop Aan de kassa
Standaard € 11,00 € 12,00
Student € 10,00 € 11,00
Support € 15,00 € 15,00
Programma
  1. Deuren open
  2. Initiatie
  3. Bal met Fyndus
  4. Jam
  5. Einde

Fyndus

Fyndus

Welkom in de wonderlijke wereld van Fyndus, ons nieuw muzikaal folkduo met Emma Coopman (zang, keltische harp & diatonisch accordeon) & Thomas Hoste (elektroakoestische altdraailier & geluidseffecten).

Samen brengen we dansbare luistermuziek of luisterbare dansmuziek. Ierse en Engelse poëzie weerklinken in jigs, bourées, walsen en mazurka's en worden afgewisseld door instrumentale composities. Mystieke, vurige, breekbaar-broze en ruige klanken verknopen zich samen tot een gevarieerd muzikaal weefwerk.

Wees welkom om te genieten van onze muzikale verhalen en laat je betoveren door de magische samenklank van onze instrumenten.

Tickets

We hebben ervoor gekozen om verschillende soorten tickets aan te bieden voor onze bals. Naast het gewone standaard ticket is er ook een studententicket aan gereduceerde prijs bij vertoon van de studentenkaart, en een "support ticket" die onze organisatie helpt om in de toekomst meer bals te kunnen organiseren en om de artiesten een eerlijke verloning te geven.

Naast een support ticket is er nog een andere manier om ons te ondersteunen: zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van dit bal en hen dan ook te overtuigen om mee te komen naar dit hopelijk fantastisch folk dansfeest.

De voorverkoop eindigt op . Dit laat ons toe alle overschrijvingen op tijd te ontvangen.

Natuurlijk is het ook mogelijk aan de kassa te betalen indien tickets nog niet uitverkocht zijn tijdens de voorverkoop.